Piilolinssit – lyhyt alustus

Linssillä on pitkä historia ja nykyään löytyy linssejä, jotka korjaavat kaikki mahdolliset näköviat. Jo aikaisella 1500-luvulla yleisnero Leonardo Da Vinci oli miettinyt linssien mahdollisuuksia. Kesti kuitenkin aina 1800-luvun loppupuolelle, ennen kuin käyttökelpoinen linssi keksittiin. Se linssi ei kuitenkaan ollut verrattavissa nykypäivän piilolinsseihin. Linssit valmistettiin yhä kovista aineista ja olivat näin äärimmäisen hankalakäyttöisiä. Kyynelneste ei päässyt valumaan linssin ja silmän väliin, mikä johti siihen, että linssiä ei voitu käyttää kuin muutama tunti kerralla.

Linssien kaupallinen läpimurto tuli 1970-luvulla, kun Bausch & Lomb toi markkinoille pehmeän linssin. Piilolinssien kehitys jatkuu vielä tänäkin päivänä. Nykyään linssikäyttäjällä on vaihtoehtoja, kuten esimerkiksi yhden päivän linssit, kuukausilinssit ja kosmeettiset linssit. Kosmeettiset linssit eivät vaikuta näköön millään tavalla, vaan muuttavat silmän väriä ja ulkonäköä. Valintavaihtoehtoja on miltei rajattomasti.

Viime vuosina linssejä ostetaan yhä useammin netistä, mikä on luonnollista – netistä ostaminen on edullisempaa ja kätevämpää kuin tavallisesta kaupasta. Silmälaseista poiketen linssi on miltei näkymätön kun se on asetettu silmään, edellyttäen, ettet ole ostanut värillistä linssiä. Piilolinssit ovat toisin sanoen helppokäyttöinen ja kätevä vaihtoehto.

1. Yourlenses

YourLenses
Liikkeen arvosana:10/10
Liikkeen arvosana: 10/10

YourLenses on jälleenmyyjä, jonka tuotevalikoiman hinnat ovat kauttaaltaan alan parhaita. Edullisten hintojen lisäksi YourLenses on saanut 4,6 pistettä viidestä mahdollisesta PriceRunnersin asiakastutkimuksessa. Tämä jos mikä on merkki hyvästä palvelusta ja asiakastuesta.

YourLenses

2. Mister Spex

Mister Spex
Liikkeen arvosana:9/10
Liikkeen arvosana: 9/10

Mister Spex on ruotsalainen jälleenmyyjä, jonka tavoitteena on myydä piilolinssejä niin halvalla kuin mahdollista. Mister Spex myy ainoastaan alkuperäistuotteita.

Mister Spex