Miten löydän optikkomerkkini netistä?

Tiedät mitä optikkomerkkiä haluat, mutta et tiedä mistä löydät sitä? Olet tullut oikeaan paikkaan. On turvallista pysyä samassa optikkomerkissä. Tiedät useimmiten juuri mitä haluat, ja tiedät mitä saat. Se, mitä moni ei tiedä on, että optikkoketjut ”brändäävät” tiettyjä linssejä omiksi tavaramerkeikseen. Kyse on siis täysin samasta linssistä eri nimellä. Tätä tehdään sen takia, että asiakas pysyisi uskollisena samalle merkille. Saman linssin voi ostaa hyvään hintaan netistä, mutta eri nimellä.

Nettilinssit.fi:llä on erinomainen opas, joka luettelee optikkojen yleisimmät linssit ja mitkä niitä vastaavat tuotteet ovat netissä. Tämän oppaan avulla voit saada juuri haluamasi linssit hyvään hintaan. Sivu on helppokäyttöinen ja saat haluamasi tiedon vaivatta.

1. Yourlenses

YourLenses
Liikkeen arvosana:10/10
Liikkeen arvosana: 10/10

YourLenses on jälleenmyyjä, jonka tuotevalikoiman hinnat ovat kauttaaltaan alan parhaita. Edullisten hintojen lisäksi YourLenses on saanut 4,6 pistettä viidestä mahdollisesta PriceRunnersin asiakastutkimuksessa. Tämä jos mikä on merkki hyvästä palvelusta ja asiakastuesta.

YourLenses

2. Mister Spex

Mister Spex
Liikkeen arvosana:9/10
Liikkeen arvosana: 9/10

Mister Spex on ruotsalainen jälleenmyyjä, jonka tavoitteena on myydä piilolinssejä niin halvalla kuin mahdollista. Mister Spex myy ainoastaan alkuperäistuotteita.

Mister Spex