Voinko luottaa halpoihin piilolinsseihin?

Useimmat linssimyyjät toimivat nykyään sekä oikeassa kaupassa että netissä, jollei jopa yksinomaan netissä. Toimittajat lupaavat toinen toistaan parempia hintoja. Kysymys onkin: Voiko halpoihin piilolinsseihin luottaa? Onko kyse laatutuotteista? Vastaus on kaikessa yksinkertaisuudessaan ”kyllä”, mutta paneudutaanpa aiheeseen syvällisemmin.

Aivan kuten vaate- tai autoteollisuudessa, tunnettu merkki on myös linssien maailmassa kalliimpi kuin tuntematon. Lopulta myynnissä ovat samat linssit eri pakkauksilla. Isompi merkki satsaa paljon rahaa mainoksiin luodakseen tavaramerkilleen tunnettavuutta, ja jollain tavalla investoiduille rahoille on saatava vastinetta. Tämän takia tunnettu linssimerkki on yleensä kalliimpi. Näissä tuotteissa ei sinänsä ole mitään vikaa, mutta vaikka hinta on korkeampi, ei pidä aina olettaa, että tuote on parempi.

Toisin sanoen linssin edullinen hinta ei tarkoita sitä, että tuote olisi laadultaan heikko. Kunhan ostat tuotteesi tunnetulta ja vakavasti otettavalta yritykseltä, voit luottaa siihen, että tuotteet vastaavat odotuksiasi. Ostamalla linssisi netistä voit säästää satoja euroja!

1. Yourlenses

YourLenses
Liikkeen arvosana:10/10
Liikkeen arvosana: 10/10

YourLenses on jälleenmyyjä, jonka tuotevalikoiman hinnat ovat kauttaaltaan alan parhaita. Edullisten hintojen lisäksi YourLenses on saanut 4,6 pistettä viidestä mahdollisesta PriceRunnersin asiakastutkimuksessa. Tämä jos mikä on merkki hyvästä palvelusta ja asiakastuesta.

YourLenses

2. Mister Spex

Mister Spex
Liikkeen arvosana:9/10
Liikkeen arvosana: 9/10

Mister Spex on ruotsalainen jälleenmyyjä, jonka tavoitteena on myydä piilolinssejä niin halvalla kuin mahdollista. Mister Spex myy ainoastaan alkuperäistuotteita.

Mister Spex